Kullens Trafikskola Sollentuna har vunnit utmärkelsen Årets Nyföretagare 2019! Vinnarna utses av Sollentuna kommun tillsammans med Företagarna Sollentuna och Nyföretagarcentrum i Sollentuna. Årets priser, som tilldelas företagare som utmärkt sig i olika kategorier, delades ut på ett event i The Factory den 9 maj.

En av initiativtagarna bakom priset är Företagarna – Sveriges största företagsorganisation som representerar 70 000 företagare i landet. Deras vision är att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva och utveckla företag i Sverige och verkar för att främja företagande och företagares rättigheter.

En trafikskola med goda resultat, lång erfarenhet och kompetenta lärare

Kullens har gjort sig känd som en trafikskola man kan lita på, med service i toppklass och lärare med lång erfarenhet som resulterar i goda resultat för eleverna, där majoriteten lämnar trafikskolan med ett körkort. Vi är stolta och tacksamma för utmärkelsen, inte för prisets skull, utan för att det är just detta vi strävar efter – att vara ett grymt företag som håller vad vi lovar och inte tummar på kvaliteten. Vårt mål är inte att slå rekord i så många utdelade körkort som möjligt, utan att utbilda goda bilförare.

Kullens Trafikskola rekommenderat företag av Reco

 

Lär känna oss lite bättre genom att kika på videon nedan – en introduktion till Kullens Trafikskola.


 

//Teamet på Kullens Trafikskola Sollentuna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − nio =