Handledarkurs Sollentuna

Letar du efter handledarkurs i Sollentuna? Då har vi goda nyheter. På Kullens Trafikskola Sollentuna har vi flera kommande kurstillfällen att välja bland! Det första du måste göra innan du börjar övningsköra är att gå en handledarkurs. Det gör du tillsammans med din handledare och det är ett krav för att få ett körkortstillstånd från Transportstyrelsen. Körkortstillståndet är giltlig i 5 år vilket betyder att du har gott om tid på dig att ta ditt körkort.

Varför måste jag gå en introduktionskurs?

Att genomföra en handledarkurs eller introduktionskurs som det också kallas är ett krav för att du som handledare och elev ska få information om handledarens ansvar vid övningskörning. Ni får även matnyttig information som kan underlätta din körkortsutbildning, såsom utbildningsplan, passande körområden, hjälpmedel och kursmaterial. I många fall var det längesen du som handledare tog körkort vilket betyder att mycket kan ha ändrats sedan dess, och därför ges det under handledarkursen även möjligheten för handledaren att ställa frågor om trafikregler. Vi på Kullens Trafikskola har lång erfarenhet av introduktionskurser! Boka handledarkurs i Sollentuna på Kullens Trafikskola redan i dag.

Handledarkurs
650:-
3 körlektioner
3.600:-
Riskettan
700:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.