Riskettan Danderyd

Kullens Trafikskola har även kontor i Danderyd. Vi erbjuder alla obligatoriska moment som krävs för att ta körkort.

En av två riskutbildningar

Är du ute efter att gå riskettan i Danderyd? Våra lärare har lång erfarenhet av att föreläsa om faror och risker med alkohol och droger i trafiken, och allt annat som hör riskettan till. Riskettan är en teoretisk utbildning och genomförs i våra lokaler under cirka 3 timmar. Boka den hos oss och få den bästa riskutbildningen som finns att tillgå.

Vad är riskutbildning del 1?

Riskutbildning del 1, eller riskettan som den också kallas, är ett obligatoriskt moment för att kunna ta körkort. Utbildningen är teoretisk med föreläsning och diskussionsövningar. Riskutbildning del 1 har som syfte att utbilda eleven om vilka risker alkohol, droger och trötthet medför i trafiken. Alla vet att det är olagligt att köra alkohol- eller drogpåverkad, men ändå omkommer cirka 70 personer varje år i olyckor som orsakas av körning i alkohol- eller narkotikapåverkat tillstånd. När du har blivit godkänd på riskettan ska du ha kännedom om regler, olycksrisker och konsekvenser av att köra alkohol- eller narkotikapåverkad. Boka riskutbildning del 1 hos oss på Kullens Trafikskola!

Riskettan
700:-
Risktvåan
2.300:-
Bokpaket
650:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.