Riskettan Sollentuna

Har du kommit en bit på vägen till ditt körkort? Då är det dags att börja fundera på riskutbildning del 1! Hos oss kan du gå riskettan i Sollentuna med hjälp från lärare med lång erfarenhet.

Målet med Riskutbildning del 1

Kullens Trafikskola Sollentuna är en godkänd utbildare som vid det här laget utbildat tusentals elever. Under riskutbildningen kommer du få lära dig om riskerna med bland annat alkohol, droger och trötthet i trafiken och den tar ungefär 3 timmar att genomföra. Utbildningen är teoretisk och för att bli godkänd ska du lyssna aktivt och delta i diskussionsuppgifterna. Målet med riskutbildningen del 1 (förkortat riskettan) är att ge eleven kunskaper om vad alkohol och droger i samband med körning har för konsekvenser. Utbildningen ger också insikt i hur trötthet påverkar din körning och dina beslut i trafiken, och förstås hur du som förare kan och bör undvika detta. Vi går också igenom olycksstatistik mellan kvinnor, män och olika åldersgrupper. Boka riskutbildning del 1 hos oss på Kullens Trafikskola Sollentuna!

Riskettan
700:-
Risktvåan
2.300:-
Bokpaket
650:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.