Handledarkurs Danderyd

Är du intresserad av att gå handledarkurs i Danderyd? På Kullens Trafikskola kan du boka handledarkurs såväl som körlektioner!

Handledarkurs Danderyd

Kullens Trafikskola är belägen i Sollentuna som angränsar till flera orter i Stockholm, däribland Danderyd som bara ligger 15 minuter bort. Vi har lång erfarenhet av att utbilda blivande förare som håller på att ta körkort, och vi erbjuder såväl handledarkurser som körlektioner, intensivkurs och mycket mer. Är du ute efter att gå handledarutbildning i Danderyd? Boka den då hos oss. Avståndet mellan Sollentuna och Danderyd är knappt 8 kilometer, och hos oss är du garanterad att få den bästa handledarutbildningen på marknaden.

Introduktionskurs – startskottet mot körkort

Kärt barn har många namn – handledarkurs och introduktionskurs är samma sak. Introduktionen är en teoretisk genomgång på några timmar och är den obligatorisk. Det är en av de första sakerna du behöver göra innan du får börja övningsköra. Både du och handledaren (den person du ska övningsköra med) måste gå utbildningen. Syftet med en handledarkurs är att du ska lära dig körningens grunder innan du faktiskt tar dig ut i trafiken, samt hur alla prov och delmoment kommer se ut i din väg mot körkort. Du kommer även få information om kringfaktorer såsom hur olika körsätt påverkar miljön och hur viktigt det är med trafiksäkerhet. Boka din handledarkurs hos oss på Kullens Trafikskola!

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.