Hide

Nästa kurstillfälle Sollentuna

Nästa kurstillfälle Danderyd

Nästa kurstillfälle Sundbyberg

Nästa kurstillfälle Knivsta

Nästa kurstillfälle Väsbyvasby

Korkortspaket

Vi antar att du vill ha så mycket som möjligt för pengarna, och då har du hittat helt rätt. Kullens Trafikskola hittar du numera snart även i Danderyd. Hos oss har du möjlighet att både övningsköra och köra upp i samma område, vilket gör dig väl förberedd för att ta dig an den välbekanta rutten när det väl är dags att ta körkort! Passa på att boka handledarkurs, riskettan, risktvåan eller intensivkurs online redan i dag.

Vägen till att utbilda så goda bilförare som vi gör är genom att bistå med de bästa körlärarna. Alla lärare hos oss har gedigen erfarenhet och finns här av en enda anledning, vilket är att se dig lyckas!

På Kullens Trafikskola ser vi snabba resultat, där majoriteten lämnar oss med ett körkort. Att all utbildning hos oss är snabb och effektiv är en följd av vårt fokus på kvalitet och skräddarsydda kursupplägg, och aldrig att stressa sig igenom något. Allt sker i den takt som passar dig personligen, så att det blir det rätt från början.

Hur klarar man uppkörningen? Uppdaterad 10 april, 2024

En uppkörning, eller förarprov som det egentligen heter, är det sista steget du måste klara av innan…

Bromssträcka – vad du behöver veta! Publicerat 29 februari, 2024

1. Introduktion 2. Kalkylator för stoppsträcka 3. Förstå stoppsträcka 4. Väderförhållanden och stoppsträcka – Torra förhållanden –…

Vad kostar ett körkort Publicerat 28 januari, 2024

Att ta körkort är ett viktigt steg i ditt liv. Det kan öppna nya möjligheter för dig,…