Risktvåan Danderyd

Är du intresserad av att gå risktvåan i Danderyd? Kullens Trafikskola är beläget med närhet till ett flertal orter i Stockholm, däribland Danderyd, och vi har lång erfarenhet av att bedriva körkortsutbildningar.

Riskutbildning del 2 – ett måste när du ska ta körkort

Vi tillhandahåller alla obligatoriska moment som krävs för att ta körtkort. Har du kommit en bit på vägen i din körkortsutbildning och vill genomföra risktvåan i Danderyd är vi ett solklart val! Våra erfarna lärare ger dig alla förutsättningar för att klara riskutbildning del 2 och komma ett steg närmare körkortet.

För att kunna ta körkort måste bland annat risktvåan vara avklarad och godkänd. Utbildningen utförs på en halkbana där eleven ska framföra en bil på halt underlag. Man kan faktiskt säga att målet med riskutbildning del 2 är att du ska misslyckas för att du ska få förståelse om hur svårt det är att manövrera en bil då det råder halt väglag. Några moment att utföra under risktvåan är slalomkörning mellan koner, sväng i hal kurva och bromsövningar. Är du i slutet av din körkortsutbildning och vill komma ett steg närmare körkort? Boka då Riskutbildning del 2 hos oss på Kullens Trafikskola!

Risktvåan
2.300:-
Riskettan
700:-
1 körlektion
1.200:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.