På Kullens Trafikskola Sollentuna gillar vi både körglädje, miljön och innovation. Smidiga persontransporter kan ske på flera olika sätt, och variation förnöjer som regel alltid!

Ett av de smidigaste färdmedlen är elsparkcykeln, i synnerhet för kortare stäckor! Du har säkert sett de elsparkcyklarna du kan låna direkt på stan och hyra, men det billigaste i längden och det mest miljövänliga alternativet är att köpa en egen elsparkcykel! Jack Straithill är en av de främsta leverantörerna av elsparkcyklar, hoverboards och el-skateboards. Hos dem kan du välja bland mängder av moderna modeller, och fördelarna är många. Dels så är det ett av de mest miljövänliga alternativen, och sen är det väldigt kostnadseffektivt, där du egentligen bara betalar för el vid uppladdning av elmotorn. En full uppladdning kostar ungefär 1 kr, och du betalar då ca 1,25 kr per mil.

En elsparkcykel är det perfekta alternativet till bilen, gången eller cykeln. Behöver du komma fram snabbt, vill slippa bli utmattad på vägen, och bara ska åka en kortare sträcka? Investera då i en smidig elsparkcykel från Jack Straithill!
 

//Teamet på Kullens Trafikskola Sollentuna