Handledarkurs Järfälla

Till Kullens Trafikskola är det endast 15 minuters bilfärd från Järfälla. Våra lärare har lång och gedigen erfarenhet av att lära ut och undervisa i handledarkurser. Letar du efter en trafikskola i Järfälla är vi därför ett självklart val.

Få handledartillstånd genom handledarkurs i Järfälla

Om du ska börja övningsköra privat är handledarkursen (introduktionsutbildning) det första steget att ta. Det är ett obligatoriskt moment som du och din handledare behöver bli godkända på innan ni ger er ut i trafiken. För att få börja övningsköra privat behöver du förutom körkortstillstånd även ett handledartillstånd som du får efter avklarad handledarkurs. Handledartillståndet är giltigt i 5 år och har du inte tagit körkort innan dess måste du och din handledare gå kursen igen. Något som är nytt är att du och din handledare inte behöver gå på introduktionsutbildningen vid samma tillfälle. Anmäl dig till nästa kurstillfälle och läsa mer om att gå handledarkurs på Kullens Trafikskola Sollentuna!

Handledarkurs
650:-
Riskettan
700:-
Bokpaket
650:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.