Gå handledarkursen så du kan övningsköra privat

I rådande läge med spridningen av Corona viruset vill vi informera våra kunder om att vi vidtagit de åtgärder vi kan. Vi desinficerar skolbilarna regelbundet efter varje körlektion.  Även kurslokalen saneras efter varje kurstillfälle. Utöver vårt ordinarie hygienprogram så är all personal väl informerad om att tvätta händerna regelbundet. Vi utför inga alkotester tillsvidare.

Om du känner symptom är det viktigt att du kontaktar oss så vi kan ställa in körlektionen eller ditt deltagande till kurstillfället. Du blir såklart inte debiterad även om avbokningstiden har passerat.

Vi på Kullens Trafikskola Sollentuna erbjuder handledarkurser till alla som vill övningsköra privat med en handledare.

Handledarkurs – endast 450:-

Handledarutbildningen är på minst tre timmar. Under utbildningen ges bland annat information om handledarens ansvar vid övningskörningen. Du får också information om körsättets betydelse för minskad förbrukning av drivmedel, lägre bränslekostnader och minskade utsläpp av koldioxid samt hur viktig körerfarenheten är för trafiksäkerheten.

Vi vägleder om vilka krav transportstyrelsen har, hur du kan lägga upp en utbildningsplan, lämpliga övningsområden, hjälpmedel och kursmaterial. Dessutom får du som handledare möjlighet att ställa frågor om t ex trafikregler.

Handledarbildningen är giltig i fem år.

OBS! Anmälan gäller per person. dvs om det är en elev och en handledare i samma sällskap så måste båda anmäla sig separat.

Anmäl dig till nästa kurstillfälle

15 juli 17:30-21:00

Anmälan

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.