Risktvåan Upplands Väsby

Bor du i Upplands Väsby och vill boka risktvåan? Gör det på Kullens Trafikskola! Vi är belägna i centrala Sollentuna – bara 10 minuter från Upplands Väsby.

Riskutbildning del två – obligatorisk men rolig kurs

Halkbanan, eller riskutbildning del två som den även kallas, är enligt många ett rätt roligt delmoment i din väg mot att ta körkort. Det är en seriös och viktig kurs, men att den är uppskattad är förstås bra. Till skillnad från riskettan som är teoretisk så innefattar risktvåan praktisk körning på halt väglag – därav namnet halkbana. I kursen får du lära dig att behärska halt underlag när du kör, och förstå hur du ska hantera de situationer som kan uppstå. I korthet kan man säga att du ska lära dig att förstå bilens beteende, mänskligt beteende och körning under särskilda förhållanden i stort.

Viktigt att du övningskört innan en riskutbildning

För att få genomföra risktvåan är det viktigt att du dels gått riskettan, men även att du övningskört en del. Risktvåan är en praktisk utbildning som sker på halkbana, och lämpar sig därför inte för dig som inte övningskört tidigare. Saknar du erfarenhet bakom ratten så är du välkommen att boka en körlektion!

Riskutbildning 1
450:-
Riskutbildning 2
2.200:-
1 körlektion
1.100:-

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.