Risktvåan Täby

Letar du efter möjligheten att göra risktvåan i Täby? Kullens Trafikskola ligger endast 20 minuter bort och vi har lång erfarenhet av riskutbildning del 2. Våra lärare tillhör branschens bästa och vi har tillgång till en halkbana i världsklass!

Risk 2

Risktvåan är enligt många det roligaste momentet när du ska ta körkort och det brukar vara en ögonöppnare när våra elever inser hur svårt det kan vara att manövrera en bil på halt väglag. Syftet med riskutbildningen är att få kännedom om hur lätt det kan vara att tappa kontrollen över fordonet vid halka.

Riskutbildning del 2 – När ska jag göra den?

Vi rekommenderar att du genomför risktvåan i slutet av din utbildning, när du är nära din uppkörning. Det finns inga tydliga krav för godkännande men du måste aktivt delta och följa instruktionerna. Halkutbildning är giltlig i 5 år vilket ger dig gott om tid att klara teoriprovet och uppkörningen. Om du vill göra risktvåan i Täby är du välkommen att ta kontakt med oss på Kullens Trafikskola!

Risktvåan
2.300:-
Riskettan
700:-
1 körlektion
1.200:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.