Risktvåan Solna

Gå Risktvåan i Solna hos oss! Risk 2 är den andra delen av den obligatoriska riskutbildningen som måste vara genomfört och godkänt för att du ska kunna ta ditt körkort. Kullens Trafikskola Sollentuna ligger i närheten av Solna, och hos oss hittar du några av branschens bästa lärare.

Riskutbildning del 2 i Solna

Är det dags för dig att genomföra riskutbildning del 2 är vår trafikskola det bästa alternativet! Risktvåan genomförs på halkbana. Det är ett praktiskt moment som ger eleven insikt och medvetenhet om bilkörning på halt väglag. Utbildningen ger dig också kunskaper om vanliga olyckssituationer och vad hastigheten har för betydelse när det kommer till att undvika riskerna med körning på halt underlag. Utbildningen bör genomföras i slutet av din utbildning då det ställer högre krav på bedömning och att kunna manövrera bilen på ett säkert sätt. Boka Risktvåan hos oss på Kullens Trafikskola Sollentuna!

Risktvåan
2.300:-
1 körlektion
1.200:-
3 körlektioner
3.600:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.