Risktvåan Järfälla

Är du intresserad av att gå risktvåan i Järfälla och letar efter en riktigt bra trafikskola? Kullens Trafikskola ligger bara 15 min bort och vi erbjuder branschens bästa körlärare och körlektioner!

Riskutbildning del 2 i Järfälla

Risktvåan (Riskutbildning del 2) är en obligatorisk del i din körkortsutbildning. Till skillnad från Riskutbildning del 1, är del 2 ett praktiskt moment som utförs på halkbana. Kullens Trafikskola har lång erfarenhet av att utbilda om risker i trafiken och vi har genomfört risktvåan tillsammans med våra elever i flera år. Ett vanligt missförstånd med utbildningen är att syftet är att lära sig häva en sladd, vilket inte är fallet. Istället ligger fokus på att ge eleven kännedom och medvetenhet om hur riskfyllda situationer kan undvikas, samt hastigheten och väglagets betydelse vid olyckor. Risktvåan är giltigt i 5 år och har du inte tagit körkortet innan dess så måste du genomföra riskutbildningen igen. Är du i slutet av din körkortsutbildning så är du välkommen att boka Risktvåan i Järfälla hos oss på Kullens Trafikskola!

Risktvåan
2.300:-
Riskettan
700:-
Introduktionskurs
650:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.