Riskettan Täby

Är du intresserad av att gå riskettan i Täby? På Kullens Trafikskola kan du boka riskettan och risktvåan!

Riskutbildning Täby

Kullens Trafikskola är belägen i Sollentuna med närhet till flera populära områden i Stockholm. Vi är experter på körkortsutbildningar och erbjuder allt från risk 1 och risk 2 till körlektioner och intensivkurs. Om du är intresserad av att gå riskettan i Täby så är det perfekt att göra det hos oss. Avståndet mellan Täby och Sollentuna är bara några få kilometer, och med hjälp av våra erfarna körlärare är du garanterad att få den bästa utbildningen.

Riskettan är ett obligatoriskt delmoment när du ska ta körkort

Riskettan är den teoretiska kursen som genomförs innan risktvåan, där halkbana istället är det centrala momentet. Syftet med riskettan är att du ska lära dig förstå riskfyllda beteenden i trafiken och undvika dessa. Dessa innefattar bland annat körning där alkohol eller droger är inblandat, mobilanvändning i trafiken och trötthet. En risk 1-utbildning pågår i tre timmar inklusive raster, och är giltig i fem år framåt. Kursens hela syfte är att du ska bli en så duktig och säker förare som möjligt för alla inblandade.

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.