Riskettan Solna

Intresserad av riskettan i Solna? Risk 1 är ett obligatoriskt moment som måste vara godkänt för att kunna ta körkort. Kullens Trafikskola ligger bara 15 minuters bilfärd från Solna och vi har stor erfarenhet av att hjälpa elever att ta körkort. Letar du efter en trafikskola i Solna kan vi garantera dig en av branschens bästa utbildningar.

Riskutbildning del 1 i Solna

Under utbildningen får eleven teoretiska kunskaper om beteenden som är riskfyllda vid bilkörning. Vi går också igenom regler för rattfylleri och trötthet, konsekvenser och olika individers olycksrisker. Transportstyrelsen bedömer att kunskaperna som erhålls efter genomförd utbildning är av stor betydelse vid bilkörning och därför är Riskutbildning del 1, eller Riskettan som den även kallas ett obligatoriskt moment som måste vara godkänd för att du ska kunna ta ditt körkort. Hitta nästa kurstillfälle och boka riskettan på Kullens Trafikskola Sollentuna.

Riskettan
700:-
Risktvåan
2.300:-
Introduktionskurs
650:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.