Körlektioner Sollentuna

Har du fyllt 16 år och ska börja övningsköra? Kullens Trafikskola Sollentuna erbjuder körlektioner, där vi genom tiderna har hjälpt tusentals elever att ta körkort. Vi har några av branschens bästa körlärare till vårt förfogande och vi erbjuder alla obligatoriska moment som krävs för att få ta körkort. Vi rekommenderar alltid att du pluggar på teoriprovet samtidigt som du tar körlektioner, för att kunna applicera trafikregler direkt i trafiken när du övningskör.

Körlektioner med både manuell och automatisk växellåda

Vi erbjuder körlektioner med både automatisk och manuell växellåda. Många tycker det är lättare med automatisk växellåda då man slipper tänka på kopplingen och växeln. Om du har tänkt att ta körkort för en manuell personbil rekommenderar vi att du inte övningskör med en automatisk. Något att tänka på är att om du väljer att ta körkort för automat kommer du få ett så kallat villkorat B-körkort som innebär att du inte får köra bilar med manuella växellådor. Boka körlektioner i Sollentuna hos oss på Kullens Trafikskola!

1 körlektion
  • à 70 min
1.200:-
5 körlektioner
  • 5 körlektioner à 70 min
5.700:-
10 körlektioner
  • 10 körlektioner à 70 min
10.400:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.