Handledarkurs Täby

Ska du börja övningsköra privat och vill gå en handledarkurs i Täby? Kullens Trafikskola ligger 20 minuter bort och vi erbjuder alla moment du behöver genomföra för att kunna ta körkort, däribland handledarkurs.

Syftet med introduktionskurs

Introduktionskurs som det också kallas utför du tillsammans med din handledare som du ska övningsköra med. Är du ute efter att gå en handledarutbildning i Täby är vi ett självklart val. Vi ger dig den bästa handledarkursen på marknaden för att du ska få en lätt väg till körkortet!

Introduktionskursen är ett teoretiskt moment där du kommer få lära dig vilka juridiska och moraliska ansvar du som handledare har. Kursen är det första momentet som du kommer behöva genomföra när du ska börja din övningskörning. Handledarkursen kommer ge dig information som hjälper dig att planera och strukturera övningskörningen för att kunna nå bästa resultat. Vi går även igenom viktiga trafiksäkerhetsfaktorer som du som handledare ska ta hänsyn till när du sitter i bilen och övningskör med din elev. Börja din väg mot körkort och gå en handledarkurs i Täby hos oss på Kullens Trafikskola!
[enjoyinstagram_mb_grid]

Handledarkurs
650:-
Litet körkortspaket
4.500:-
3 körlektioner
3.600:-

 

 

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.