Handledarkurs Solna

Är du på utkik efter en handledarkurs i Solna? På Kullens Trafikskola Sollentuna erbjuder vi handledarutbildning och mycket mer för dig som ska ta körkort. Vi är belägna bara ett stenkast från Solna!

Handledarutbildning i Solna

Handledarkurs – även känt som introduktionskurs – är en av grundstenarna när du vill börja övningsköra. Det första du behöver göra är att ansöka om ett körkortstillstånd hos Transportstyrelsen. Nästa steg är att gå en handledarkurs, som både du och den du ska övningsköra med behöver gå. Det finns dock inget krav på att ni går kursen tillsammans vid samma tillfälle, detta kan göras en och en. Syftet med en handledarkurs är att du ska ska få en introduktion till köranden och sådant som är viktigt att tänka på i trafiken, och detsamma gäller din handledare. För visst vill du känna dig trygg med den du övningskör med?

Kom igång med övningskörningen – boka introduktionskurs!

Så fort du och din handledare har gått en introduktionskurs så är ni båda redo att komma igång med din övningskörning. Sollentuna är en mycket tacksam ort att köra i med fina vägar, så passa på att boka körlektioner hos oss redan i dag. Vi erbjuder såväl enstaka lektioner som skräddarsydda körpaket.

Handledarkurs
650:-
3 körlektioner
3.600:-
Riskettan
700:-

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.