Risk 1

I rådande läge med spridningen av Corona viruset vill vi informera våra kunder om att vi vidtagit de åtgärder vi kan. Vi desinficerar skolbilarna regelbundet efter varje körlektion.  Även kurslokalen saneras efter varje kurstillfälle. Utöver vårt ordinarie hygienprogram så är all personal väl informerad om att tvätta händerna regelbundet. Vi utför inga alkotester tillsvidare.

Om du känner symptom är det viktigt att du kontaktar oss så vi kan ställa in körlektionen eller ditt deltagande till kurstillfället. Du blir såklart inte debiterad även om avbokningstiden har passerat.

Vi på Kullens Trafikskola Sollentuna erbjuder Riskutbildning 1 som är en obligatorisk kurs för alla som ska ta körkort

Riskettan – endast 500:-

Risk 1 är en av obligatoriska kurserna för B-körkort, den är på minst tre timmar och hålls på Kullens Trafikskola. Under utbildningen ges bland annat information om alkohol, droger, trötthet och riskfyllda attityder eller beteenden i övrigt. Du får också information om olika faktorer som ökar riskerna och hur det kan undvikas. Vi går även igenom faktorer som påverkar dig som förare, såsom stress, mobiltelefoner och medpassagerare.

Riskutbildningen är giltig i fem år.

OBS! Anmälan gäller per person.

Anmäl dig till nästa kurstillfälle

4 augusti 17:30-21:00

Anmälan

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.