Bästa trafikskolan i Sollentuna

Vi stävar efter att vara den bästa trafikskolan i Sollentuna där vi vill erbjuda dig det absolut bästa, både i form av körkortsutbildningar i toppklass såväl som erfarna och engagerade körlärare som tar dig hela vägen till körkort. Här kan du ta del av ärliga omdömen från våra elever, och se vad de tycker om Kullens Trafikskola.

Kullens Trafikskola Sollentuna omdömen

Vi hoppas att våra elever anser oss vara den bästa trafikskolan i Sollentuna, för det är just det vi strävar efter. Majoriteten av de elever som gått en körkortsutbildning hos oss har lämnat trafikskolan med ett körkort! Detta är till stor del tack vare våra fantastiska körlärare, som är lika engagerade som de är erfarna. ta del av våra fina recensioner här nedan.

 

Google logotyp

 

 

 • review rating 5  Idag fick jag godkänt på min uppkörning! Och jag har allt att tacka kullens för! Dom har verkligen hjälpt till i utvecklingen och gjort upp en plan för hur man ska kunna nu sitt mål! Tack Kullens, er kommer jag att rekommendera starkt!

  thumb Rebecca Brimark
  1/21/2019

  review rating 5  Great driving school, amazing personell, good fun and just all around a very nice experience!

  thumb Juan 18
  9/11/2019

  review rating 5  It was the best experience using their service.

  thumb BEN PETERS
  1/25/2019
 • review rating 5  Trevligt och skönt personal, bra lärare som är flexibla och mycket bra!! Är väldigt nöjd med körskolan och rekommenderar 10/10!

  thumb Kenzo Buchli
  1/23/2019

  review rating 5  Best in the breed, They know very well about the job they are doing. Complete professional with best understanding of the work. HIGHLY RECOMMENDED. I had a best experience with them and made it through in second attempt. All the weakness in first attempt was the one tutor was pointing making me to avoid. MAGNUS is the best in the fleet. Keep the good work going guys. All the very best.

  thumb Anil Wilson
  7/02/2019

  review rating 5  I've attended driving lessons and some courses such as Introduction, risk-1 etc, at Kullens trafikskola. The staff at this school are very friendly and co-operative. I would like to thank Kullens for all the support during the course and I highly recommend this traffic school to all my friends living in Stockholm.

  thumb ramkumar kuchibhotla
  12/19/2018

Bild från galan Årets Företagare Sollentuna 2019

Kullens Trafikskola tar emot pris för utmärkelsen Årets Nyföretagare 2019 i Sollentuna.

 

Facebook logotyp

 

 

 • review rating 5  Rekommenderar starkt till alla som vill ta körkortet snabbt, enkelt och rätt! Otroligt kunniga körlärare som har en balans mellan charm och framgång! Hoppas ni ser hit, något man absolut inte ångrar över!

  thumb Navila Sheikh

  review rating 5  Väldigt bra körskola med pedagogiska körlärare som har stort tålamod. Bra service med flexibelt upplägg efter ens behov och förutsättningar. Professionellt och trevligt bemötande.

  thumb Sahar A

  review rating 5  6 månader senare, fick alla verktyg jag behövde! ( b _ d ) *dubbeltumme till Kullens* Idag kör jag allt ifrån en liten Fiat till skåpbil eller en sportig Audi till en skramlande lätt lastbil . Enkelriktat på Söder, fickparkering, krypande köer på Essingeleden eller tom landsväg är inga problem. Dessutom älskar jag körning i mörker och regn. Lugnt, säkert och tryggt. Den enda riktiga utmaningen var första dagarna utan en mittbackspegel och möjlighet att kolla döda vinkeln.

  thumb Filip Pierre Nordgren
 • review rating 5  Bästa trafik skolan i hela Stockholm. Deras lektioner är 80min jag menar en riktig 80min inte som dem andra trafik skolor som säger 80min men läraren kör själv 40min, De har bästa lärare jag körde med Fozi mest och är väldigt nöjd och tackar honom. men har provat med alla deras lärare är lika duktiga och är nästa likadana. Jag köpte först intensivkursen som var 20 lektioner med allt, men till slut klarade jag min uppkörning på första gången efter 30 körlektioner. Har provat på de andra trafik skolan i stan som Järla trafik skolan som blåst mig på 3000kr dem är sämsta trafik skolan.ta bara kullenstrafik skolan utan att tveka skulle jag säga. Tack Bästa Fozi,Habib,Sarhang och Aref kärlek till er ��

  thumb Edris Razavi

  review rating 1  Skolan har inte ens öppnat, och redan fått recensioner och betyg... Vilket fejk!!

  thumb Daniella Cross

  review rating 5  Sveriges lätt bästa trafikskola!!!! 10/10

  thumb Shirin M Ali

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

 • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.