Bästa trafikskolan i Sollentuna

Vi stävar efter att vara den bästa trafikskolan i Sollentuna där vi vill erbjuda dig det absolut bästa, både i form av körkortsutbildningar i toppklass såväl som erfarna och engagerade körlärare som tar dig hela vägen till körkort. Här kan du ta del av ärliga omdömen från våra elever, och se vad de tycker om Kullens Trafikskola.

Kullens Trafikskola Sollentuna omdömen

Vi hoppas att våra elever anser oss vara den bästa trafikskolan i Sollentuna, för det är just det vi strävar efter. Majoriteten av de elever som gått en körkortsutbildning hos oss har lämnat trafikskolan med ett körkort! Detta är till stor del tack vare våra fantastiska körlärare, som är lika engagerade som de är erfarna. ta del av våra fina recensioner här nedan.

 

Google logotyp

 

 

 • review rating 5  I took 3 lessons from Kullen's traffic school and 1 more afterwards. Just passed my driving test from 2nd attempt. Stuff is really nice and helpful, always tried to do their best. Very good experience.

  thumb Ulyana Gorohova
  11/21/2018

  review rating 5  I took 24 lessons from Kullens and Magnus was my teacher. Manuscript is a very professional instructor. He has a lot of passion for my mistake and point out my weakness every lesson. He also has a good command on traffic rules and keeps vigilant while I drive. I learned a lot from him and feel very grateful. I would recommend driving practice under his training.Good Luck !

  thumb Zhihui Tang
  12/18/2019

  review rating 5  Fantastisk körskola med två riktiga stjärnor i Habib och Kjell. Hade inte kunnat ta körkort på ett bättre sätt!

  thumb Isak Sunding
  1/15/2019
 • review rating 1  The English speaking teacher is not always English speaking...

  thumb Sai He
  2/12/2019

  review rating 5  It was the best experience using their service.

  thumb BEN PETERS
  1/25/2019

  review rating 5  Very satisfied ?

  thumb Meisam Kalantari
  6/15/2017

Bild från galan Årets Företagare Sollentuna 2019

Kullens Trafikskola tar emot pris för utmärkelsen Årets Nyföretagare 2019 i Sollentuna.

 

Facebook logotyp

 

 

 • review rating 5  Den bästa trafikskolan jag någonsin gått på. Lärare som är pedagogiska och lägger ner tid och verkligen har känsla för det de gör. Lyssnar på elevens behov för att hitta en så bra plan som möjligt som passar elevens mål. Jag valde ett intensivpaket på 20 lektioner och fick verkligen hjälp med allt samt teorin där man kunde droppa in på kontoret och få hjälp. Ord kan verkligen inte beskriva hur nöjd jag är med Kullens och önskar att det inte kommit till ett slut då jag har tagit körkortet. ����

  thumb Maame Afia Nyamekye Kumah

  review rating 5  Världens bästa trafikskola är så otroligt nöjd och glad att jag valde denna trafikskola!

  thumb Weini Smon

  review rating 1  Skolan har inte ens öppnat, och redan fått recensioner och betyg... Vilket fejk!!

  thumb Daniella Cross
 • review rating 5  En utmärkt trafikskola och ärlig och seriös ägare mot sina kunder. Ni kommer aldrig ångra er när ni går på denna trafikskolan.

  thumb Nassir Fatahi

  review rating 5  6 månader senare, fick alla verktyg jag behövde! ( b _ d ) *dubbeltumme till Kullens* Idag kör jag allt ifrån en liten Fiat till skåpbil eller en sportig Audi till en skramlande lätt lastbil . Enkelriktat på Söder, fickparkering, krypande köer på Essingeleden eller tom landsväg är inga problem. Dessutom älskar jag körning i mörker och regn. Lugnt, säkert och tryggt. Den enda riktiga utmaningen var första dagarna utan en mittbackspegel och möjlighet att kolla döda vinkeln.

  thumb Filip Pierre Nordgren

  review rating 5  Sveriges lätt bästa trafikskola!!!! 10/10

  thumb Shirin M Ali

Har du frågor eller vill boka tid?

RING 08-590 72 200

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

 • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Kullens Trafikskola behandlar personuppgifter om dig, i enlighet med vår personuppgiftspolicy

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.